Video = hebat -> bareng! + Langganan YouTube
Bagian Taktik Taktik GPS I, Gaya Dolphin, Nunggang sing dikarepake, MC Wis, Nutup Pungkasan - Pengalaman FPV 360 ° 11 Laps
Loading pariwara ...
Gambar preload
Nganti sabanjure

Nggambarake CL-84 DYNAVERT VTOL VERTICAL TAKE-OFF AIRPLANE OUTDOOR DEMO FLIGHT

Batal
Pateni Cahya
Otomatis Sabanjure
Theater
0 Komentar
4.948 Ndeleng
Baleni Baleni
Video liyane Video liyane
Top

Willkommen

nginstal
×